EU ETS Advies

info@optiment.be

+32 (0) 476 464 918

 

OPTIMENT Independent Energy Advice

Onafhankelijk Advies over het EU Emissiehandelsysteem

 

in samenwerking met

In samenwerking met UK based Redshaw Advisors, de gelauwerde "carbon emissions trading and risk management experts", kan Optiment uw onderneming begeleiden doorheen de complexiteit van het EU Emissions Trading System (EU ETS).

 

De expertise van Redshaw Advisors en Optiment samen vertegenwoordigt een ongeëvenaarde ervaring en kennis over de CO2-markten. De oprichters, Louis Redshaw en Lieven Bloeyaert, van respectievelijk Redshaw Advisors en Optiment, hebben een diepgaande persoonlijke ervaring inzake de emissiehandelsmarkten; ervaring die ze verworven hebben sinds het ontstaan van het EU ETS in 2005.

Dankzij hun respectievelijke eerstelijns ervaring vanuit een compliance (Electrabel / GDF Suez) en financieel (Barclays) perspectief, bekleden Redshaw Advisors en Optiment een unieke positie om bedrijven te helpen met het beheer van hun verplichtingen onder het EU ETS. Neem controle over de verplichtingen die uw onderneming heeft, optimaliseer haar posities en verminder de uitgaven.

 

Samen informeren we, adviseren we en bemiddelen we voor rekening van bedrijven over gans Europa. Wij houden u op de hoogte van de wijzigingen in de CO2-markt die uw onderneming zullen impacteren. Wij helpen u om te begrijpen wat u hieraan kan doen. Uiteindelijk geven wij u het vertrouwen om een gefundeerde strategie uit te werken om uw CO2-kosten te beperken.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om uw CO2-risico in te dekken gezien u via ons over de meest recente marktprijzen beschikt, alsook een toegang tot de CO2-markt.

 

Om toegang te krijgen tot onze weekly carbon market trading update klik hier (engelstalige versie).

 

Om meer informatie te krijgen, neem gerust contact met ons op:

Copyright © 2015 OPTIMENT