Groene Certificaten

OPTIMENT Independent Energy Advice

Discrete en competitieve Makelaarsdiensten

 

OPTIMENT biedt U discrete en competitieve makelaarsdiensten aan inzake transacties in de volgende producten:

 

Dankzij ons uitgebreid netwerk van contacten in de energiewereld kunnen wij U de meest competitieve prijsinteresses voorstellen, en dit op elk moment. Niet alleen houden wij U op de hoogte van de actuele marktinteresse, tevens staan wij U bij in het bepalen van de beste koop/verkoopstrategie, alsook met betrekking tot het juridisch administratief kader van uw transacties, en dit zowel in de pré- als de post-fase van transacties.

Op basis van uw noden stellen wij innovatieve gestructureerde transacties samen die U het nodige financiële comfort geven in overeenstemming met uw risicobeheer, zonder het verlies aan flexibiliteit om te kunnen inspelen op gunstige marktomstandigheden.

 

OPTIMENT heeft geen banden met energieproducenten of -leveranciers. Deze onafhankelijkheid biedt de zekerheid dat Optiment steeds in het belang van haar klanten zal handelen.

 

 

* Optiment GC Spot Index geeft het gemiddeld prijsniveau weer voor Vlaamse groenestroomcertificaten met spotlevering, op basis van door Optiment vastgestelde koop- en verkoopinteresses van verschillende marktpartijen in de bilaterale markt.

 

** Vreg GC Index is de weergave van de gemiddelde globale prijs van verhandelde groenestroomcertificaten zonder garantie van oorsprong, zoals geregistreerd in de databank van de Vreg en zoals gepubliceerd door de Vreg.

* Optiment WKC Spot Index geeft het gemiddeld prijsniveau weer voor Vlaamse warmtekrachtcertificaten met spotlevering, op basis van door Optiment vastgestelde koop- en verkoopinteresses van verschillende marktpartijen in de bilaterale markt.

 

** Vreg WKC Index is de weergave van de gemiddelde globale prijs van verhandelde warmtekrachtcertificaten, zoals geregistreerd in de databank van de Vreg en zoals gepubliceerd door de Vreg.

 

* Optiment CV Spot Index geeft het gemiddeld prijsniveau weer voor Waalse groenestroomcertificaten met spotlevering, op basis van door Optiment vastgestelde koop- en verkoopinteresses van verschillende marktpartijen in de bilaterale markt.

 

** Cwape CV Index is de weergave van de gemiddelde globale prijs van verhandelde groenestroomcertificaten zonder garantie van oorsprong, zoals geregistreerd in de databank van de Cwape en zoals gepubliceerd door de Cwape.

Copyright © 2015 OPTIMENT